Kylänpuolen kennel » Karra jäljesti VOI 1 tuloksen Pyhännällä 1.9.2013!

Karra jäljesti VOI 1 tuloksen Pyhännällä 1.9.2013!

Tuomari Ville Porthan

Koeselostus: Lähtömakaus tutkitaan. Hyvä ohjattu lähtö. Karra aloittaa reipasvauhtisen maavainuisen jäljestyksen. Ensimmäisellä osuudella yksi ainut pieni tarkastuslenkki. Intoa on kuitenkin liikaa ja ensimmäistä makausta ei kunnolla merkata. Katkokulma 1 kulmalla joka selviää saappaan jälkiä pitkin. Toinen osuus suoraviivaisesti. Pieni tarkastuslenkki ennen toista kulmaa. Toinen makaus merkataan hyvin. Toinen kulma tarkasti ja kolmas osuus edetään jäljen päällä suon yli, jossa tarkastellaan hirven jälkiä. 3 makaus merkataan hyvin. Kolmas kulma tarkasti. 4 osuuden alussa tormätään jälkiin jotka kiinnostavat Karran nokkaa enemmän kuin verijälki. Riistanjälkiä tarkastellaan jäljen molemmin puolin. Lopulta matka jatkuu ohjaajan useammasta kehoituksesta. 4. makaus merkataan hyvin. Kaato löytyy ja kiinnostaa. Kokonaisuudessaan hyvä työ parivaljakolta.

VOI 1 pist.44

Karra