Kylänpuolen kennel » Kajaanin Tamminäyttely 2014

Kajaanin Tamminäyttely 2014

11.-12.1.2014

Kylänpuolen Kerkko, tuomari Raija Tammelin:
Maskuliininen, hyvät mittasuhteet. Hyvä pään pituus, mutta kulmakaaria saisi olla hieman enemmän. Hyvä kaula & ylälinja. Häntä hieman ylöskiinnittynyt. Tilava rintakehä. Eturintaa voisi olla hieman enemmän. Hyvät etukulmaukset ja -liikkeet. Takapotkua voisi olla hieman enemmän. Kinner ahdas takaa. Hyvä karkea karvapeite, hieman niukka karkea parta.
KÄY ERI SA SERT CACIB VSP

Onnittelut Kerkolle ja Kuusikon perheelle!

Kanervakaarron Ailigas ”Aili”, tuomari Tarja Hovila:
Feminiininen narttu. Erinomaista tyyppiä. Oikeat mittasuhteet. Hyvän mallinen feminiinen pää. Otsapenger voisi olla hieman selvempi ja silmät tummemmat. Hyvä parta ja kulmakarvat. Kaunis kaula. Vahva tiivis selkä. Hieman lyhyt pysty olkavarsi. Oikeanmallinen hyvin kehittynyt runko. Ikäisekseen hyvä eturinta. Oikea asenteinen lantio. Hyvä luusto ja käpälät. Erinomainen karvapeite laadultaan. Hieman niukassa pohjavillassa. Liikkuu kauniilla vetävällä askeleella. Ryhdikäs ja tasapainoinen olemus. Miellyttävä luonne. Esiintyy kauniisti.
AVO ERI SA SERT CACIB VSP