Kylänpuolen kennel » Kylänpuolen Karra FI JVA Suomen Jäljestämisvalio!

Kylänpuolen Karra FI JVA Suomen Jäljestämisvalio!

Karra jäljesti kolmannen VOI 1 tuloksen Hailuodossa 1.6.2014.

Tuomari Ville Porthan:
Karralle annetaan hyvä ohjattu lähtö. Toinen, kolmas ja neljäs osuus jälkitarkkaa työskentelyä. Makauksista merkkaa hyvin toisen, kolmannen ja neljännen. Ensimmäinen ja kolmas kulma tarkasti. Katko toisella kulmalla joka jäljestetään veretyksen loppuun. Uusi osuus löytyy hienosti ulkokautta rengastaen. Sorkka löytyy ja kiinnostaa. Ainut jäljestystyötä haittaava virhe tapahtuu ensimmäisellä osuudella hieman ennen makausta. Siinä riistan hajut pyörittävät Karraa sen verran ympyrää pienellä alueella, että ensimmäinen makaus jää täysin huomiotta. Hieno suoritus!

VOI 1 pist. 48

Karra FI JVA