Kylänpuolen kennel » Kylänpuolen Kerkko ja Mallikas-Mikko ”Veeti” Siikajoen ryhmänäyttelyssä 3.8.2014

Kylänpuolen Kerkko ja Mallikas-Mikko ”Veeti” Siikajoen ryhmänäyttelyssä 3.8.2014

Kylänpuolen Kerkko

Kylänpuolen Kerkko
Tuomari Anita AL-Bachy
3 vuotias, erinomaista tyyppiä, tyylikäs uros. Kaunisilmeinen uroksen pää. Hyvä pituus ja oikeat pään linjat. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä kaula, säkä ja selkä. Riittävä köli. Hyvä häntä myös liikkeessä. Tasapainoisesti kulmautuneet. Erinom. karvan karkeus. Erinomaiset liikkeet.
KÄY ERI KÄK1 SA VSP1

Onnea Kerkko ja kotijoukot!

Mallikas-Mikko "Veeti"

Kylänpuolen Mallikas-Mikko ”Veeti”
Tuomari Anita AL-Bachy
11 kk tyylikäs, erinomaisen sukupuolileiman omaava nuori mies. Hyvä purenta, oikeat pään linjat. Hyvä kuono-osa. Hyvät korvat, kaula. Riittävä säkä. Riittävä köli. Lyhyehkö rintakehä. Hyvä häntä myös liikkeessä. Toivoisin paremman pilvikulman, muuten kulmaukset ok. Hyvät käpälät. Erinomainen karva. Liikkuu vielä kovin ahtaasti takaa.
JUN ERI JUK 1

Onnea Veeti ja kotijoukot!