Kylänpuolen kennel » Kylänpuolen Lempi, Veeti ja Mort Kajaanin Tamminäyttelyssä 10.1.2015

Kylänpuolen Lempi, Veeti ja Mort Kajaanin Tamminäyttelyssä 10.1.2015

Tuomari Markku Mähönen
Menevä-Martta “Lempi”
Hyvät mittasuhteet. Hyvä sukupuolileima. Hyvän mallinen pitkä pää. Hyvä kaula. Ikään riittävä rintakehä. Hyvä rintakehäluusto. Leveä takaosa. Hyvät kulmaukset. Keskivahva raajaluusto. Hyvä sivuaskel. Hyvät edestakaiset liikkeet. Hieman niukka, mutta oikean laatuinen karvapeitto. Miellyttävä käytös.
NUO ERI NUK 1 SA
Muskeli-Mortti
Oikeat mittasuhteet. Hyvä vahvuus aste, hieman niukassa karvapeitteessä. Erittäin pitkä pää joka tänään niukassa karvapeitteessä. Hyvä kaula. Ikään riittävä köli. Hyvä raajaluusto. Hyvä lihaksikas reisi, hyvät kulmaukset. Sivuliikkeessä hyvä askelpituus, hieman löysyyttä etuliikkeessä kun liikkuu edestakaisin. Hieman niukka riittävän karkea karvapeite. Voisi esiintyä rohkeammin.
NUO ERI NUK 2
Miehekäs-Mikko “ Veeti”
Oikeat mittasuhteet ja ääriviiva. Koira tiiviissä aavistuksen hoikassa kunnossa. Erinomainen pään pituus ja linjat. Eturinta saa vielä kehittyä. Hyvä kaula. Hyvät kulmaukset. Sopiva raajojen luusto. Hyvät käpälät. Liikkuu kevyeellä askeleella. Hieman kapea takaa. Edestä löysät kyynärpäät. Saa tiivistyä. Hyvä karva ja käytös.
NUO ERI NUK 4
Onnittelut erinomaisille nuorille koirille ja kotijoukoille!