Kylänpuolen kennel » Kylänpuolen Menevä-Martta “Lempi” ja Kylänpuolen Miehekäs-Mikko “Veeti” Seinäjoen KV näyttelyssä 25.10.2015

Kylänpuolen Menevä-Martta “Lempi” ja Kylänpuolen Miehekäs-Mikko “Veeti” Seinäjoen KV näyttelyssä 25.10.2015

Kylänpuolen Menevä-Martta “Lempi” ja Kylänpuolen Miehekäs-Mikko “Veeti”

Tuomari Anette Edlander, Ruotsi

Menevä-Martta “Lempi”:
Feminiininen, pitkä kaunis pää. Sopiva silmienväri. Oikein asettuneet korvat. Erinomainen kaula ja ylälinja. Hyvin kulmautunut. Rintakehässä riittävästi pituutta. Ihana eturinta. Hyväasentoiset jalat. Liikkuu hyvin kauttaaltaan.Turkki on lyhyttä lajia, mutta laadultaan erinomaista. Tyylikäs silhuetti, mukavasti esitetty.
AVO ERI AVK 1 SA SERT VARACA

Miehekäs-Mikko “Veeti”:
Pitkä, tyylikäs pää. Tummat kauniit silmät. Hyvä asentoiset korvat. Erinomainen kaula. Ok ylälinja. Hieman lyhyt lantio. Hyvät jalat ja tassut. Hyvät kulmaukset kauttaultaan. Pitkä hieno pintakehä. Ihana eturinta. Liikkuu hyvässä tasapainossa. Erinomainen turkki ja hyvin esitetty.
KÄY ERI KÄK 1 SA

Onnea Lempi, Veeti ja kotijoukot!