Kylänpuolen kennel » Kylänpuolen Miehekäs-Mikko “Veeti” ja Kylänpuolen Menevä-Martta “Lempi” Kajaani KV näyttelyssä 9.1.2016

Kylänpuolen Miehekäs-Mikko “Veeti” ja Kylänpuolen Menevä-Martta “Lempi” Kajaani KV näyttelyssä 9.1.2016

Tuomari Kristiina Ahlberg

Miehekäs-Mikko “Veeti”
2-vuotias maskuliininen, hieman korkearaajaiselta vaikuttava uros. Kaunis pää ja ilme. Purenta ok. Hyvä kaula ja riittävä eturinta. Sopiva luusto. Rintalasta saisi olla pidempi. Takakulmausten tulisi olla voimakkaammat. Hyvä karvan laatu. Liikkuu hieman ahtaasti takaa sekä edestä. Sivuliike saisi olla hieman pidempi.
KÄY ERI 1

Menevä-Martta “Lempi”
Feminiininen narttu, jolla oikeat mittasuhteet. Kaunis pää, hieman pyöreät silmät. Hyvä kaula. Hyvä eturinta. Riittävä luusto. Kapea rintakehä, kuroutuva vatsaviiva. Hyvä selkä. Aavistuksen lyhyt sääri ja korkea kinner. Hyvä turkinlaatu. Liikkuu ahtaasti edestä. Muuten liikkeet ok.
AVO EH