Kylänpuolen kennel » Ylivieskan ryhmänäyttely 5.5.2016

Ylivieskan ryhmänäyttely 5.5.2016

20160512_172412

Kylänpuolen Menevä-Martta `Lempi`

Tuomari Marjo Nygård
Tasapainoinen, ryhdikkäästi esiintyvä narttu. Pitkä, linjakas pää. Oikea purenta. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä kaula ja eturinta. Sopivasti kulmautunut. Hyvä rintakehän pituus. Yhdensuuntaiset, tehokkaat liikkeet. Hyvä karva.
AVO ERI AVK 1 SA ROP

Kylänpuolen Miehekäs-Mikko `Veeti`

Varsin voimakasrunkoinen, mittasuhteiltaan oikea uros. Hyvä pään pituus. Aavistuksen kevyt kuono-osa silmien alla. Oikea purenta. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä kaula. Varsin hyvä eturinta. Pitkä rintakehä. Voisi olla paremmin kulmautunut takaa. Erinomainen karva.
Liikkuu hieman lyhyellä taka-askeleella ja häntä nousee liikkeessä, mutta kantaa itsensä hyvin.
KÄY EH