Kylänpuolen kennel » Karra jäljesti MEJÄ (metsästyskoirien jäljestämiskoe) Hailuodossa 21.5.2017 VOI 1 pist. 47

Karra jäljesti MEJÄ (metsästyskoirien jäljestämiskoe) Hailuodossa 21.5.2017 VOI 1 pist. 47

Tuomari Antti Koski:

Innokas koira tuodaan alkumakaukselle, sille nopea nuuhkaisu ja sitten lyhyessä narussa jäljelle. Vauhti on sopiva koko suorituksen ajan. Työ on jälkitarkkaa, kolmannella ja neljännellä osuudella lyhyet lenkit jäljen sivulle. Toisen osuuden makaus ohitettiiin vierestä, muut osoitettiin selvästi pysähtyen ja nuuhkien. Veretön katkos on ensimmäisellä kulmalla, koira menee suoraviivaisesti veren lopusta jäljentekijöiden jälkiä uuden osuuden alkuun. Toinen kulma ratkaistiin jäljenmyötäisesti. Viimeinen kulma ratkaistiin alle narunmitan tarkistuksella taakse. Kaadolle tullaan veritystä seuraten, koira jää nuuhkimaan sorkkaa. Hieno suoritus narun molemmissa päissä.