Kylänpuolen kennel » Vaasa KV näyttely 13.4.2019

Vaasa KV näyttely 13.4.2019

Tuomari Henric Fryckstrand, Ruotsi

Kylänpuolen Revontuli ’Mimosa’:
Erittäin kaunis narttu, korkea laatuinen. Feminiininen pää, hyvin yksityiskohdin.Hienot silmät. Hyvä kuono-osa.Erinomainen kaula.Hieman kapea etuosa. Hyvät raajat. Erinomainen runko ja selkä. Vahva selkälinja. Liikkuu erinomaisella askelpituudella ja voimalla.Oikea turkinlaatu. Voisi olla hieman tiiviimmässä kunnossa.
AVO ERI PN 1 SA SERT CACIB ROP

Onnittelut Mimosa, Jenni Ahola ja Harri Kettunen!

Kylänpuolen Rymy Martin:
Kaunis pää, joka on erittäin tasapainoinen. Hyvä kuono-osa. Hienot silmät. Tyylikäs kaula. Tasapainoinen rakenne. Sopiva raajaluusto. Hyvä runko, hyvin kulmautunut, mutta hieman heikko takaa. Liikkeet saisi olla tehokkaammat. Hyvä turkinlaatu.
NUO ERI PU 2 SA VARA-SERT VARA-CACIB

Onnittelut Rymy ja Helge Lehtimäki!