Kylänpuolen kennel » Kylänpuolen Ruusunnuppu Ladies’ Trial 2019 -kilpailussa Pudasjärvellä

Kylänpuolen Ruusunnuppu Ladies’ Trial 2019 -kilpailussa Pudasjärvellä

Tuomari Mervi Kukkonen

Haku: Nuppu hakee hyvällä vauhdilla, tuulta ja maastoa hyväksi käyttäen. Nupun työmoraali ja juoksumoottori ovat korkeatasoiset päivällä tulleesta lämpimästä kelistä huolimatta. Haku johtaa 3 krt riistalle, joista kaksi seisontaa. Yksi saadaan hyödynnettyä. Yhdesti karkoittaa teeripoikueen. Rt: Vainuaa linnut kaukaa sivutuulesta, lähestyy hiipien, välillä seisten. Viimeisin kiinteä seisonta ohj. lähestyessä sivusta teeri ja koiran edestä kolme riekkoa, yksi provosoi koiraa läämällä lähelle ja koira ryntää mutta palaa käskystä ruotuun. Nouto: Tarttuminen vaatii kannustusta, pudottaa ohj. eteen.

AVO 3

Onnea tuloksesta Nuppu ja Maarit! Onnittelut myös hienosta taulusta, jonka Brunontytön kennel lahjoitti koiralle, joka teki parhaan riistatyön riekolle.