Kylänpuolen kennel » Kanervakaarron Ailigas ”Aili” Helsinki Veteran Winner 2021

Kanervakaarron Ailigas ”Aili” Helsinki Veteran Winner 2021

Tuomari Reino Korpela
Sopiva koko. Hyvä vahvuusaste. Erinomaiset mittasuhteet. Kaunislinjainen pää. Hyvä kaula. Sopiva rungon tilavuus. Hyvä takaosa. Keskivahva raajaluusto, hyvät kulmaukset. Erinomainen karvapeite. Tasapainoinen liike & käytös.
VET ERI 1 SA PN2 NORD VASERT ROP

Kylänpuolen Jalokivi ”Tyyne”
Tuomari Reino Korpela
Sopiva koko. Hyvä vahvuusaste. Oikeanmuotoinen pää, hyvä kaula & rintakehä. Hieman lanneköyryä, muuten hyvä takaosa. Sopiva raajaluusto, hyvät kulmaukset. Hyvä karvapeite. Liikkuu riittävällä askelpituudella. Rauhallinen käytös.
AVO ERI 2 SA

Perhepotretti, kuvassa Tyyne vanhempiensa (Kanervakaarron Ailigas ja Pitkän SK Jalo) Helsinki Veteran Winner 2021 -voittajien välissä: