Kylänpuolen kennel » Kylänpuolen Kerkko Suomen Muotovalio FI MVA

Kylänpuolen Kerkko Suomen Muotovalio FI MVA

Kerkko sai kolmannen sertin Oulun KV näyttelyssä 13.7.2014. Onnea Kerkolle ja Kuusikon perheelle. Kylänpuolen Menevä-Martta “Lempi” osallistui junioriluokkaan saaden arvostelun erinomainen. Hyvä Lempi ja Axa.

Kylänpuolen Kerkko
Tuomari Tuula Savolainen
3 vuotias uros, jolla hyvät mittasuhteet. Hyvä tiivis ylälinja. Hyvä pään pituus, otsapengertä voisi olla hieman lisää. Tummat silmät. Hyvä eturinta, oikean muotoinen tilava, pitkä rintakehä. Eturaajat saisivat olla suoremmat. Suorahkot olkavarret. Hyvä häntä. Yhdensuuntaiset edestakaisliikkeet. Sivuliikkeissä riittävä askelpituus. Hyvä, karkea karvanlaatu, joskin lyhyehkö runkoturkki.
KÄY ERI SA SERT FI MVA VARACA

Kylänpuolen Menevä-Martta “Lempi”
Tuomari Tuula Savolainen
10 kk, nuori narttu. Hyvät mittasuhteet. Oikealinjainen pää, kuono saisi vielä vahvistua. Tummat silmät. Hyvä eturinta. Tilava rintakehä, saisi olla pitempi ja lanneosa lyhyempi. Hyvä lantion leveys. Hyvin kulmautunut takaa. Lyhyet olkavarret. Hyvä häntä. Liikkuu reippaalla askeleella. Tänään lyhyt runkoturkki, riittävä parta. Hyvin esitetty.
JUN ERI JUK 2