Kylänpuolen kennel » Kylänpuolen Kerkko jäljesti MEJÄ (metsästyskoirien jäljestämiskoe) AVO 1 -tuloksen Pyhännällä 17.8.2014

Kylänpuolen Kerkko jäljesti MEJÄ (metsästyskoirien jäljestämiskoe) AVO 1 -tuloksen Pyhännällä 17.8.2014

Tuomari Jyrki Rasinpää
Kerkko nuuhkaisee alkumakausta ja lähtee sopivavauhtiseen jäljestykseen käyttäen maa- sekä ilmavainua. Ensimmäinen osuus tarkasti veretystä pitkin. Ensimmäinen kulma tarkasti ja makaus merkataan. Toisella osuudella pienet tarkastukset jäljen sivulle. Toinen kulma pienellä lenkillä ja makaus merkataan. Kolmas osuus tarkasti veretystä pitkin. Kaadolle tultaessa jää haukkumaan sorkan viereen. Hetken odottelun jälkeen osoittaa kaadon nuuhkaisemalla. Erinomainen jäljestys, mutta kaadosta voisi olla enemmän kiinnostunut.

AVO 1 pist. 46, Kerkko siirtyy VOI luokkaan.

Onnittelut Kerkko ja Helena!