Kylänpuolen kennel » Kylänpuolen Menevä-Martta “Lempi” ja Miehekäs-Mikko “Veeti” näyttelyreissulla Seinäjoella 25.10.2014

Kylänpuolen Menevä-Martta “Lempi” ja Miehekäs-Mikko “Veeti” näyttelyreissulla Seinäjoella 25.10.2014

Menevä-Martta “Lempi”
Tuomari Charlotte Jacobsson, Ruotsi
Hyvänkokoinen narttu, jolla feminiininen pää. Hyvä kaula, hiukan lyhyt olkavarsi. Hyvä tilava rintakehä, joka olisi saanut olla pidempi alhaalta. Vahva selkä, hyvät kulmaukset. Liikkuu symmetristi. Saisi olla pidempi askel sivulta. Erinomaisen karkea turkki.
JUN ERI JUK 2

Kylänpuolen Menevä-Martta "Lempi"

Miehekäs-Mikko “Veeti”
Tuomari Charlotte Jacobsson, Ruotsi
Hyvänkokoinen uros, maskuliininen pää. Hyvä kaula, hieman lyhyt olkavarsi. Hyvän pituinen rintakehä, mutta siinä saisi olla massaa enemmän. Vahva selkä, hyvät takakulmaukset. Etuliikkeet hieman löysät, takaa vähän ahtaat. Sivulta liike hyvä, erinomaisen karkea turkki.
JUN ERI JUK 3

Kylänpuolen Miehekäs-Mikko “Veeti”