Kylänpuolen kennel » Kylänpuolen Miehekäs-Mikko ”Veeti” jäljesti MEJÄ (metsästyskoirien jäljestämiskoe) AVO 1- tuloksen Pyhännällä 31.5.2015

Kylänpuolen Miehekäs-Mikko ”Veeti” jäljesti MEJÄ (metsästyskoirien jäljestämiskoe) AVO 1- tuloksen Pyhännällä 31.5.2015

Tuomari Juha Karlström
Rauhoitettu lähtö. Etenee miellyttävää kävelyvauhtia, etupäässä maavainua käyttäen. Ensimmäisellä osuudella muutama tarkastuspisto jäljen sivuun. Toinen ja kolmas osuus erinomaisesti. Vieressä ollut sulkakasa ei jäljestystä hidastanut. Makuut merkkasi. Ensim. kulma kolmen metrin takavarmistuksella, toinen suoraviivaisesti. Kaadon ohitti vierestä, palasi ilmavainulla 10 metrin lenkillä. Nuuskii, nostelee. Erinomainen suoritus.
AVO 1 pist. 48

Onnittelut Veeti ja ohjaaja Marko! Hieno suoritus.
Onnittelut kotijoukoille, Sirpa ja Urpo!

Veeti MEJÄ AVO 1