Kylänpuolen kennel » Kylänpuolen Miehekäs-Mikko ”Veeti” jäljesti MEJÄ (metsästyskoirien jäljestämiskoe) AVO 3- tuloksen Pyhännällä 14.6.2015

Kylänpuolen Miehekäs-Mikko ”Veeti” jäljesti MEJÄ (metsästyskoirien jäljestämiskoe) AVO 3- tuloksen Pyhännällä 14.6.2015

Tuomari: Lea Foudilainen

Lähtömakaus tutkitaan tarkoin. Tästä Veeti aloittaa tarkan, tasaisesti etenevän työn. Vauhti on passeli. Kaksi ensimäistä osuutta sujuvasti. 3. osuuden alussa hakkuuaukio aiheuttaa hieman päänvaivaa, mutta Veeti selvittää jatkon itsenäisesti. Molemmat makaukset merkataan, toinen hieman kevyesti. Kulmat ongelmitta. Hieman ennen kaatoa Veeti joutuu riistan jälkien maailmaan. Tästä valitettavat kaksi palautusta. Lopulta sorkka löytyy ja se nuuskitaan tarkkaan. Loppuosuuden kömmähdyksiä lukuun ottamatta Veeti osoitti taitonsa ohjaajansa kanssa joka luottaa koiraan. Hyvä näin!

AVO 3 / 26 pistettä

Veeti MEJÄ AVO3