Kylänpuolen kennel » Kylänpuolen Miehekäs-Mikko ”Veeti” jäljesti Hailuodossa 22.5.2016 MEJÄ (metsästyskoirien jäljestämiskoe) VOI 1 -tuloksen, pist. 45

Kylänpuolen Miehekäs-Mikko ”Veeti” jäljesti Hailuodossa 22.5.2016 MEJÄ (metsästyskoirien jäljestämiskoe) VOI 1 -tuloksen, pist. 45

Tuomari Tommi Sianoja:
Veeti nuuhkii alkumakauksen ja aloittaa mukavaa kävelyvauhtia etenevän pääosin maavainuisen jälkityön. Ensimmäisen osuuden alkupuolella pikku pistot jäljen sivulle hirvenjälkiä tutkimaan. Palaa nopeasti ja omatoimisesti takaisin jälkityöhön. Loppu matkasta hyvin jälkiuralla. Suoraan sorkalle jääden sitä nuolemaan. Ensimmäinen makaus hyvin pysähtyen ja nuuhkien. 2 ja 3 hieman nopeasti, viimeinen ohi. 1 kulma takaa hakien ja parilla rengastuksella jatko selviää. Toinen, jolla katko, hienosti takaa ulkokautta kaartaen jatkoon. Viimeinen kulma jäljen mukaan. Hyvä Veeti!
VOI 1 pist. 45

Onnea Veeti, ohjaaja Marko, Sirpa ja Urpo!