Kylänpuolen kennel » Karra jäljesti MEJÄ (metsästyskoirien jäljestämiskoe) Pyhännällä 21.8.2016 VOI 1 pist. 49

Karra jäljesti MEJÄ (metsästyskoirien jäljestämiskoe) Pyhännällä 21.8.2016 VOI 1 pist. 49

Tuomari Kari Muje
Karra malttaa juuri ja juuri merkata alkumakauksen ja hinaa ohjaajan innokkaasti jäljelle. Jarru päällä edetään sopivaa vauhtia. Ja maavainu pitää koiran jäljen päällä. Pari nopeaa pistoa tai pyörähdystä Karra tekee ja yhden hieman pidemmän hirvenjäljelle. Ja sieltä varmasti ilmavainulla takaisin. Katkolla ensin limittäin rengastaen, sitten kahdella laajemmalla rengastuksella veren alkuun. Muut kulmat todella tarkasti. Karra merkkaa kaikki makaukset huolellisesti jäljestysinnosta täristen. Kaadolle suoraan, sen Karra nuuhkii paikalla, mutta voisi olla siitä kiinnostuneempi. Karra jäljestyksessä on hurjaa päättäväisyyttä ja tarkkuutta. Erinomaista työtä!
VOI 1 PIST. 49