Kylänpuolen kennel » Karra Pohjois-Pohjanmaan kennelpiirin piirinmestaruus MEJÄ-koe 3.9.2017

Karra Pohjois-Pohjanmaan kennelpiirin piirinmestaruus MEJÄ-koe 3.9.2017

Tuomari Marika Ahola

Karra lähtee niin innokkaasti jäljelle, että alkumakaus jää markkaamatta. Ilmavainuinen Karra jäljestää jarrutettuna maastoon sopivaa vauhtia. Jäljestys etenee jälkitarkasti ja määrätietoisesti. Jäljessä tehdään kolme hyvin pientä rengastusta suunnan varmistamiseksi. Veretetyt kulmat mennään suoraviivaisesti. Toinen kulma, jossa katko, selviää rengastaen ja saapasjälkeen tukeutuen. 1. ja 2. makaus merkataan makauksella tepastellen, mutta ei pysähtyen. 3. makaus kävellään yli noteeraamatta. Neljäs makaus merkataan hyvin pysähtyen. Kaadolle tullaan suoraan ja sitä jäädään kiinnostuneena nuuskimaan. Hyvää jäljestystä himmentää makausten vaillinen merkkaaminen.

VOI 1 pist. 44, 4. sija