Kylänpuolen kennel » Karra MEJÄ (metsästykoirien jäljestämiskoe) Muhos 17.6.2018

Karra MEJÄ (metsästykoirien jäljestämiskoe) Muhos 17.6.2018

Tuomari Tarja Koistinen

Karralle esitellään alkumakaus ja hillitään enimpiä menohaluja ohjausmatkalla lyhyellä pitäen. Kiireinen Karra jäljestää reipasta kävelyvauhtia, itsenäisesti veriuralla edeten kaadolle saakka. Ensimmäisellä kulmalla olleen katkon Karra jäljestää veretyksen loppuun ja lenkittäen uudelle osuudelle. Ensimmäinen ja toinen kulma ratkeavat narun mittaisilla lenkeillä. Karra osoittaa kaikki makaukset erinomaisesti pysähtyen ja tutkien, viimeisen laajentaa kaivamalla mieleisekseen. Sorkalla Karra jää noin kahden metrin päähän makaamaan ja osoittaa näin työn päättyneen. Jonkin ajan kuluttua Karra jatkaa matkaansa tietä kohti, eikä palaa kaadolle edes kehoituksin. Valitettava tapaturma kaadolla aiheuttaa palkintosijan pudotuksen.

VOI 2 pist. 46