Kylänpuolen kennel » Karra MEJÄ (metsästykoirien jäljestämiskoe) Siikalatva 3.6.2018

Karra MEJÄ (metsästykoirien jäljestämiskoe) Siikalatva 3.6.2018

Tuomari Piia Kairenius

Alkumakaus osoitetaan ja innokkaasti liikkeelle. Karra jäljestää iloisesti pomppien reipasta kävelyvauhtia kaikki suora osuudet, toisella ja kolmannella osuudella muutama pieni nopea tarkastuspyörähdys jäljen päällä tai sen välittömässä läheisyydessä lähinnä maaston muodoista johtuen. Makauksista ensimmäinen jää valitettavasti tuomarilta huomioimatta, muut kolme merkkaa hyvin pysähtyen. 1. kulma, jolla katko veretyksen loppuun ja sieltä ripeästi ja tehokkaasti hakien ja kaartaen uuden osuuden alkuun. 2. ja 3. kulma takaa kaartaen. Neljännen osuuden loppupuolella sattuu kuitenkin valitattava työtapaturma ja Karra poistuu määrätietoisesti riistan jäljille, osoitetaan uusi alku. Pian palautuksen jälkeen kaato ohittuu Karran kiertäessä mättäiden toiselta puolelta. Palautetaan puhtaalle jäljelle ja nyt kaato löytyy. Nuuhkii ja nuolee. Hyvä, iloisesti pomppien etenevä suoritus jota tänään valitettavasti himmentää lopun pari pientä lipsahdusta pois verijäljeltä.

VOI 3 pist. 26