Kylänpuolen kennel » Kylänpuolen Ruusunnuppu Kuusamon ryhmänäyttely 8.-9.6.2019

Kylänpuolen Ruusunnuppu Kuusamon ryhmänäyttely 8.-9.6.2019

La 8.6.

Tuomari Markku Kipinä
Vankkarakenteinen. Tasapainoisesti rakentunut. Ryhdikkäästi hyvällä askeleella liikkuva narttu. Hieman luisu lantio. Riittävät kulmaukset. Lyhyehkö rintakehä. Pitkälinjainen pää, hyvä purenta. Karva ok.
AVO ERI AVK3 SA

Su 9.6.

Tuomari Juha Putkonen
Erinomainen koko & luuston vahvuus. Hyvät rungon mittasuhteet. Vahvapiirteinen pää, joka ei saa voimistua että sukupuolileima pysyy selvänä. Hyvä kallo-osa. Hyvin kehittyneet korvat. Hyvät silmät. Hieman lyhyt kuono. Hyvä purenta. Hyvin kehittynyt pitkä rintakehä. Sopiva eturinta. Riittävä turkin karkeus. Hyvä lantio ja hännän asento. Hyvin kulmautuneet raajat, kevyet joustavat liikkeet.
AVO ERI AVK1 PN1 SA SERT ROP

Onnea Nuppu, Maarit ja Jukka Kemppainen!